نتایج تحقیقات تازه نشان داده است که خوردن دراز مدت وعده های غذایی پرچرب و شیرین می تواند منجر به بروز اختلالات پایدار در حافظه شود.
در سال های اخیر تحقیقات زیادی داشتن رژیم غذایی ناسالم و مصرف غذا های فرآوری شده را با خطر ابتلا به بیماری آلزایمر در افراد در سنین بالاتر مرتبط دانسته اند. یکی از یافته های دیگر چنین مطالعاتی این بود که این نوع غذا ها اغلب بر حافظه تأثیر می گذارند حتی اگر تنها گهگاهی مصرف شوند.
پژوهشگران در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی در آمریکا از خود پرسیدند که با توجه به نتایج تحقیقات پیشین اگر افراد از سنین جوانی رژیم غذایی ناسالم داشته باشند این شیوه زندگی چه نتایجی را می تواند برای آن ها در بر داشته باشد؟ برای یافتن پاسخ یک تیم تحقیقاتی شماری از موش ها را از سن ۲۶ تا ۵۶ روزگی تحت رژیم غذایی حاوی غذا های پرچرب و شیرین قرار داد. این بازه سنی برای موش ها مشابه دوران نوجوانی در انسان ها است؛ زمانی که مغز به طور قابل توجهی در مرحله رشد قرار دارد.
گروه دیگری از موش های صحرایی در همین سن به جای آن غذای سالم خوردند تا دانشمندان بتوانند تفاوت آن ها را بهتر دریابند. بعد از این بازه زمانی در آزمایش های حافظه مشخص شد موش هایی که رژیم غذایی ناسالم داشتند نمی توانستند اشیاء جدید را در صحنه ای که چند روز قبل کاوش کرده بودند شناسایی کنند. حتی اگر یک شیء آشنا کمی از جای خود تکان خورده بود.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "ابتلا به آلزایمر با مصرف این غذا ها" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "ابتلا به آلزایمر با مصرف این غذا ها"، کلیک کنید.