به گزارش خبرگزاری نوتیفیکیت روح الله دهقان نژاد در نشست خبری هیئت رئیسه سال چهارم شورای ششم با اصحاب رسانه در عمارت ساعت تبریز اظهار کرد: از سال ۱۳۹۰ تا ۱۴۰۰ تعداد ۵۰ اتوبوس به شرکت واحد اضافه شده و از سال ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳ حدوداً ۲۰۰ اتوبوس و تا پایان سال با توجه به قراردادهای منعقد شده به ۵۰۰ اتوبوس هم خواهد رسید.
دهقان نژاد ادامه داد: اما در برخی لایحه ها اختلاف نظر داریم و گاه نگاه خاصی به هر مسائل داریم که موضوعی طبیعی است.
نایب رئیس شورای اسلامی شهر تبریز خاطر نشان کرد: اکثر قراردادهای شهرداری با مشکل مواجه هستند. در حال حاضر قراردادهای سرمایه گذاری ما یا در دادگاه بوده یا در ماده ۳۸ هستند و یا خلع ید شده اند.
وی افزود: پرونده ای در منطقه دو وجود داشت که تجدید نظر آن ۷ میلیارد تومان هزینه در بردارد. این در حالی است که اگر در همان اول کار قرارداد به خوبی بسته می شد چنین اتفاقی رخ نمی داد.
دهقان نژاد با بیان اینکه روایتی که از درون صحن علنی شورا بیرون می رود بسیار مهم است گفت: برخی حاشیه ها وجود دارد که سعی می کنیم از آنها دور بمانیم. اما متن برخی ها در حاشیه است.
نایب رئیس شورای اسلامی شهر تبریز بیان کرد: به نوبه خودم سعی کرده ام دروغ نگفته و قول دروغ ندهم.
وی عنوان کرد: از فرمانداری لیستی داده شده که چند نفر از همکاران شورا کم غیبت ترین افراد بوده اند سال گذشته من و آقای رشیدی در صدر این لیست بودیم. معتقدم کار اصلی ما شورا است و اگر عضوی نمی تواند در کمسیون حضور پیدا کند باید استعفا دهد.
نایب رئیس شورای اسلامی شهر تبریز با بیان اینکه خبرنگاران باید کمک کنند تا شورا نسبت به آینده پژوهی دغدغه مند باشد خاطرنشان کرد: بایستی این دیدگاه و دغدغه وجود داشته باشد تا ببینیم شهر تبریز بعد از پنج سال باید در چه جایگاهی باشد؟
دهقان نژاد ادامه داد: یکی از مصوبات کمیسیون تحقیق نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر تبریز تشکیل کمسیون فناوری و شهر هوشمند بود بسیاری از شهرها عقب افتاده ایم ولی بالاخره باید از جایی شروع می شد.
وی با بیان اینکه حرکت به سمت ایجاد شبکه فیبر نوری و تکمیل آن برای مدیریت شهری آورده بوده و باید از آن حمایت کنیم گفت: در کمسیون تحقیق نظارت و حقوقی نزدیک به ۱۰۰ جلسه و ۲۷۳ جلسه کمیته های کارشناسی تشکیل شده است.
نایب رئیس شورای اسلامی شهر تبریز افزود: ۲۰ لایحه ۱۵ طرح ۸۰ گزارش و ۷۵ متفرقه به این کمسیون آمده اما پرونده هایی که در سه سال به کمیسیون آمده اند بیش از ۷۰۰ مورد است. در داخل مجموعه شهرداری به خاطر فقر مقررات با مشکلات زیادی مواجه هستیم.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "شورای شهر تبریز باید نسبت به آینده پژوهی دغدغه مند باشد – خبرگزاری نوتیفیکیت | اخبار ایران و جهان" هستید؟ با کلیک بر روی عمومی، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "شورای شهر تبریز باید نسبت به آینده پژوهی دغدغه مند باشد – خبرگزاری نوتیفیکیت | اخبار ایران و جهان"، کلیک کنید.