به گزارش نوتیفیکیت «بردفورد اسمیت» سومین انسانی است که ایمپلنت مغزی نورالینک دریافت کرده و اولین فرد مبتلا به ALS است که توانسته با این فناوری ویدیو بسازد. این ویدیو با عنوان «ایلان ماسک باعث شد فردی مبتلا به ALS دوباره صحبت کند» منتشر شده و در آن بردفورد اسمیت توضیح می دهد چگونه فناوری نورالینک و هوش مصنوعی زندگی اش را بهبود بخشیده و به او توانایی صحبت کردن داده است.

به نقل از دیجیاتو اسکلروز جانبی آمیوتروفیک که با نام بیماری «لو گهریگ» نیز شناخته می شود اختلال عصبی پیشرونده ای است که در مرحله اول بر نورون های حرکتی (سلول های عصبی در مغز و نخاع که مسئول کنترل حرکت ارادی عضلات هستند) تأثیر می گذارد. با گذشت زمان بیماران کنترل ارادی حرکات عضلات خود را از دست می دهند و صحبت کردن غذاخوردن حرکت و تنفس آنها را مختل می کند. بردفورد اسمیت نیز یکی از همین بیمارهاست.
اسمیت در ویدیویی که در یوتوب منتشر کرده نشان داده چگونه از ایمپلنت مغزی در زندگی روزمره استفاده می کند. او توضیح می دهد چگونه رابط مغز و کامپیوتر (BCI) به او امکان می دهد از سیگنال های مغزی برای کنترل ماوس مک بوک پرو خود در ویرایش ویدیو بهره ببرد ویدیویی که به گفته او اولین ویدیویی است که با نورالینک یا BCI ویرایش شده است.
این ایمپلنت که در قشر حرکتی مغز او قرار دارد حاوی بیش از هزار الکترود است. اسمیت می گوید نورالینک جریان مداوم افکار او را نمی خواند بلکه سیگنال های مغزی او را تفسیر می کند؛ برای مثال مکان نشانگر ماوس را تغییر می دهد. همچنین قبل از آنکه اسمیت توانایی صحبت کردنش را از دست بدهد صدای او ضبط شد تا از آن نسخه هوش مصنوعی بسازند. در این ویدیو نیز صدای او را می شنویم که هوش مصنوعی تولید کرده است.
۵۸۵۸
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "معجزه تراشه نورالینک در مغز اولین بیمار مبتلا به «ALS»" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "معجزه تراشه نورالینک در مغز اولین بیمار مبتلا به «ALS»"، کلیک کنید.