بر اساس اعلام جهاد دانشگاهی؛
جهاددانشگاهی اعلام کرد تاکنون 220 نمونه خون بند ناف در استان مرکزی ذخیره سازی شده است.
به گزارش خبرگزاری علم و فناوری نوتیفیکیت، مریم جنابی، مدیر مجتمع درمان فوق تخصصی جهاددانشگاهی استان مرکزی درباره ذخیره سازی 220 نمونه خون بند ناف در استان مرکزی، توضیح داد: در سال گذشته 220 نمونه خون بندناف با هدف بهره مندی در آینده در بانک خون رویان تهران ذخیره سازی شده است.
وی افزود: پس از تولد نوزاد، خون باقیمانده در بند ناف و جفت به عنوان یک زباله بیولوژیک دور ریخته می شود در حالی که سلول های بنیادی که از بند ناف گرفته می شوند بسیار پرتوان هستند و با گرفتن خون بندناف و با تزریق و جایگزینی آن در مناطقی که به صورت جدی آسیب دیده اند، می توان به بهبودی آن قسمت کمک کرد.
جنابی گفت: زوج هایی که تصمیم به ذخیره خون بندناف نوزاد خود دارند می توانند به صورت اینترنتی در سایت مورد نظر ثبت نام کنند، یا حضوری به جهاددانشگاهی استان واقع در خیابان شهید بهشتی اراک مراجعه کنند.
وی اضافه کرد: هنگام قرارداد با زوج ها مبلغی دریافت و سالانه چهار تا 6 میلیون ریال بابت هزینه نگهداری از متقاضیان دریافت می شود.
مدیر مجتمع درمان فوق تخصصی جهاددانشگاهی استان، ادامه داد: زنان باردار در سی و ششمین هفته از بارداری مشاوره شده و با انجام آزمایش های مورد نیاز قرارداد استفاده از خون بندناف با آنان بسته می شود.
جنابی افزود: عدم انجام هرگونه تتو، حاشور و بیماری خاص از جمله شرایط فیزیکی برای انعقاد قرارداد با زوجه متقاضی برای استفاده از خون بندناف است.
وی افزود: کارشناس خونگیری با انعقاد قرارداد، هماهنگی لازم با متقاضی را انجام می دهد و فلاکس مخصوص در اختیار مادر باردار گذاشته شده تا در هنگام زایمان خون بندناف در فلاکس ذخیره شود.
این مقام مسیول توضیح داد: هنگام درد زایمان و انتقال به مرکز درمانی متقاضی، کارشناس خونگیری را مطلع و در اتاق زایمان کارشناس خونگیری خون بندناف نوزاد را که 100 تا 250 سی سی است به کیسه منتقل و در داخل فلاکس مخصوص با برچسب مشخصات نوتیفیکیت و موم می کند.
مدیر مجتمع درمان فوق تخصصی جهاددانشگاهی استان با اشاره به اینکه با هماهنگی انجام شده، خون بندناف به بانک خون تهران ارسال می شود، افزود: محل نگهداری و انجماد خون بندناف در تهران است که در تانکرهای ازت و در دمای 196 درجه سانتیگراد زیر صفر حفظ می شود.
جنابی ادامه داد: خون بندناف نوزادی که در بانک خون تهران نگهداری می شود در صورت ابتلا به بیماری سخت درمان مورد استفاده قرار می گیرد و همچنین خواهر و برادرهای این نوزاد هم در صورتی که نوع خون آنان با نوزاد سازگار باشد از آن بهره مند می شوند.
وی با اشاره به اینکه مدت قرارداد با والدین برای نگهداری خون نوزاد در حال حاضر 20 سال است، گفت: چنانچه کارایی سلول ها حفظ شود، قرارداد تمدید می شود.
مدیر مجتمع درمان فوق تخصصی جهاددانشگاهی استان، ادامه داد: سلول های خون بندناف ممکن است برای برخی خانواده ها هیچگاه استفاده نشود؛ اما برای شخص دیگر در حکم حیات دوباره است.
وی در خصوص سلول های بنیادی(STEM CELL) اظهارکرد: این سلول ها ابتدایی ترین سلول های سازنده بدن هستند که در طول دوره رشد جنینی پرورش یافته و تبدیل به سلول های بالغ می شوند که مسوول ساخت انواع بافت های بدن هستند.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "آخرین آمار ذخیره سازی 220 نمونه خون بند ناف در استان مرکزی ارایه شد" هستید؟ با کلیک بر روی اقتصادی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "آخرین آمار ذخیره سازی 220 نمونه خون بند ناف در استان مرکزی ارایه شد"، کلیک کنید.