وزیر امور اقتصادی و دارایی درباره ناترازی های اقتصادی گفت: در سال گذشته به علت چند نرخی بودن ارز ۱۷۰۰ همت رانت توزیع شد.
به گزارش نوتیفیکیت عبدالناصر در سی و یکمین همایش ملی بیمه و توسعه که با محوریت کسب رضایت مردم از صنعت بیمه برگزار شد گفت: صنعت بیمه یکی از فعال ترین مجموعه های مالی کشور است و برای کسب اعتماد مردمی باید پرداخت خسارات به موقع و در زمان مناسب رخ دهد.
وی افزود: در طرف دیگر نیز توانگری صنعت بیمه نیازمند مدیریت ریسک و فنی کردن نرخ های بیمه ای است.
سکاندار وزارت اقتصاد ادامه داد: ما امروز چاره ای نداریم به غیر از اینکه بیمه های زندگی را در دستور کار قرار دهیم. ضریب نفوذ بیمه در کشور با توجه به تولید ناخالص داخلی در نهایت می تواند تا سه درصد رشد کند. در طرف دیگر آنچه باعث رشد ضریب نفوذ بیمه در جهان شده است به رشد بیمه های عمر و زندگی باز می گردد.
همتی خاطرنشان کرد: با این حال دو عامل عدم سرمایه گذاری و تورم باعث می شود که بیمه های عمر و زندگی نتوانند رشد کنند. همچنین در حال حاضر بیمه های بازنشستگی در وضعیت مطلوبی قرار ندارند و یکی از اقداماتی که باید انجام شود راه اندازی بیمه های زندگی بازنشستگی است.
وی افزود: لازمه رشد بیمه های زندگی نظارت مناسب بیمه مرکزی و شرکت های بیمه ای است و در این راستا باید عملکرد شرکت های بیمه ای که بازدهی مطلوبی نداشته و نتوانستند تعهدات خود را پرداخت کنند اصلاح شود.
وزیر امور اقتصادی و دارایی خاطرنشان کرد: در جامعه ما مهمترین مشکل بازنشستگان زندگی بعد از دوران بازنشستگی است و در این دوران است که بازنشستگان نیاز بیشتری برای تامین هزینه های زندگی دارند. بنابراین باید فکری برای بیمه های زندگی بازنشستگی کرد.
همتی اظهار کرد: ما به دنبال رفع ناترازی ها و از بین بردن ریشه های اصلی بروز تورم هستیم. مواردی مانند چندنرخی بودن ارز و یارانه های پنهان از عوامل ایجاد تورم در کشور است. به طوری که سال گذشته به خاطر اختلاف میان نرخ های ارز ۱۷۰۰ همت رانت توزیع شد و در دو سال گذشته بیش از یک هزار همت کسری عملیاتی بودجه بوده است.
وی ادامه داد: کسری بودجه خود ریشه اصلی بروز تورم در کشور است به عبارت دیگر ریشه تورم و چاپ پول را باید در ناترازی و کسری بودجه یافت. همچنین ناترازی بانک ها به خاطر وجود ناترازی و کسری بودجه است.
مسکن کوتاه مدت را ترجیح نمی دهیم
وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: ما مسکن کوتاه مدت را ترجیح نمی دهیم و زمان آن رسیده است تا اصلاحات اقتصادی را انجام دهیم و یک بار برای همیشه به سمت رفع ناترازی ها گام برداریم تا بتوانیم جلوی رانت ها و قاچاق را گرفته و منابع آن را به اقشار متوسط و فقیر جامعه اختصاص دهیم تا قشر متوسط به قشر فقیر جامعه تبدیل نشود.
پایان خبر نوتیفیکیت
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "پارسال ۱۷۰۰ هزار میلیارد تومان رانت توزیع شد" هستید؟ با کلیک بر روی اقتصادی، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "پارسال ۱۷۰۰ هزار میلیارد تومان رانت توزیع شد"، کلیک کنید.